tiistai 21. kesäkuuta 2016

Mitä tapahtui?

Moi. Tuntuu todella oudolta mutta samaan aikaan ihan kivalta olla taas kirjottelemassa teille tänne. Täytyy todellakin myöntää että hävettää tuo viime postauksen päivämääräotsikko. Todella. 17.8.2015. Herranjestas, 10 kuukautta sitten. Haluan nyt kertoa ensinnäkin miksi ylipäätänsä lopetin, mitä tässä välissä on tapatunut ja mikä on blogin tulevaisuus.

Miksi lopetin blogin ylläpitämisen?

No, syy lopettamiseen oli yksinkertaisesti se että mulla ei ollut enää aikaa eikä energiaa alkaa kirjoittamaan peleistä yms. Kirjoittaminen alko tuntua pakkopullalta ja sen huomasi kyllä teksteistä. Kirjoitin kyllä monet postaukset mutta ne jäi julkaisematta koska en oikeasti halunnu julkasta sellasta tekstiä josta selkeästi paistoi läpi se etten halunnut kirjoittaa sitä. Kun siirryin ala-asteelta yläasteelle niin se oli jotain uutta ja halusin laittaa kaiken energian koulunkäyntiin ja tietty fudikseen. Siinä vaiheessa fudiksen saralla tapahtui myös melko iso muutos joka vei multa sekin energiaa ja päätin että annan blogin vaan olla. Monta kertaa ajattelin että pitäiskö mun kirjoittaa jotain selityksiä, mutta koskaan ei sitä kunnon inspiraatiota tullut niin ajattelin että mitä mä muille rupean selittämään, mun blogi tää on ja mä päätän että milloin tänne kirjoitan. Kaiken tämän päälle tuli talvi eikä oikein voinut pelejä, treenejä yms. kuvata kun oli niin pimeää aina. Eli voitte vaan arvata että ei kaiken ton aikana ole hirveästi intoa ja inspiraatiota kirjoittaa.

 Mitä tässä välissä sitten tapahtui?

Tosiaan yllättävän paljon on tässä välissä ehtinyt tapahtua. Aloitetaan ihan ensimmäisestä eli siirryin ala-asteelta yläasteelle. Sitten hetki siitä eteenpäin tapahtui jotain mitä olin miettinyt jo pitemmän aikaa, eli vaihdoin joukkuetta. Uusi joukkueeni oli siis JäPS T02-03. Se oli niin iso muutos että olin siinä itekkin vähän hämilläni, uusi joukkue, uudet joukkuekaverit, uudet valmentajat, uudet treeniajat, uudet pelivaatteet, uusi treenipaikka, uusi kotikenttä yms. Kyllä siinä vähemmästäkin hämmentyisi. Pelasin siellä jonkun puoli vuotta. No, siinä vaiheessa mun polvi alkoi taas oireilla ja loppujen lopuksi se meni yksissä harkoissa niin pahasti etten päässyt moneen kuukauteen treenaamaan tai pelaamaan. Pian sen jälkeen vaihdoin taas JoKiin. En ole missään vaiheessa halunnut kommentoida syitä miksi vaihdoin JäPSiin tai miksi vaihdoin JoKiin takaisin, mulla oli molempiin vaihtoihin omat syyni, joten pyydän ettei multa niistä kysytä koska en aio vastata. Nyt seiskaluokan lopuilla kun tuli ne valinnaiset niin niitäkin piti miettiä. Päätin lopulta ottaa Italian, Draaman ja Tietotekniikan. Mitäs te otitte valinnaiseksi?

Mitä blogille tapahtuu tulevaisuudessa?

 Noniin, nyt päästään siihen tärkeimpään osaan. Eli kerron mitä tälle blogille käy. Ihan heti voin sanoa että bloggaamista en aio lopettaa. En todellakaan. Mutta. Bloggaaminen on aina ollu mulle hauska harrastus. Haluan myös tulevaisuudessa pitää sen hauskana. Mitä tällä haen on se, että mielummin kirjoitan harvemmin mutta omasta halustani kuin useasti mutta niin etten nauti siitä. Eli tästä eteenpäin toki yritän välttää näin pitkiä taukoja, mutta kirjoitan vain silloin kun siltä tuntuu. Esimerkiksi nykyään ei oikein treeneistä enää innosta kirjoittaa, vaan lähinnä peleistä. Haluan muuttaa blogini siitä treenipainotteisesta kuulumisblogista tsemppiblogiksi jolla voisin tsempata kaikkia futareita ja miksei vaikka ihan tavallisia arjen sankareitakin! Lisäksi, haluan tuoda omia ajatuksiani esille blogin kautta. Lähinnä kuitenkin tsempata muita ja kannustaa. Tarkoittaen esimerkiksi sitä, että omien suoritusten arvostelu jää suurimmaksi osaksi pois (toki sitäkin tarvitaan), mutta sen sijaan etsin positiivisia paloja peleistä ja haluan kirjoittaa positiivista tekstiä, enkä sellaista "No voi ei taas meni niin huonosti" -tekstiä.

Toivottavasti saitte postauksen punaisen langan kiinni tai näitte siitä edes vilauksen, mutta nyt on aika lopettaa tämä postaus ja palata sitten uudestaan kun siltä tuntuu! Ai niin ja mukavaa kesää kaikille!:)

Tässä vielä kuva Wasa Football Cup 2015 -turnauksesta, ja mennään tänäkin vuonna Wasa Cupiin!:)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti