maanantai 17. elokuuta 2015

Treenit 16.8.15 ⚽Moi! Postausta ei oo tullu PIIITKÄÄN aikaan, koska no, en oo vaan yksinkertasesti jaksanut vääntää mitään tekstiä:D Mutta nyt kuitenkin teen treenipostauksen, koska no, tänään oli treenit ja ajattelin että kun en oo  edes vähään aikaan ollu missään treeneissä, niin nyt oli sellanen fiilis että vois pitkästä aikaa kirjoittaa jotain blogiinkin. Pahoittelen hiukan yksitoikkosta kuvamateriaalia, mutta olin maalissa eikä pallo juurikaan tullu mulle, joten siksi vähän kehnonlaisesti kuvia. Mutta, mennään suoraan asiaan, että tästä alkuspiikistä ei tuu pidempää kun ite postauksesta!:D

Eli kuten sanoin alussa, olin lähes koko treenien ajan maalissa. Ensin hölkättiin kaksi kertaa puolikkaan kentän ympäri ilman palloja ja sitten kerran pallojen kanssa, ja piti laukasta joka maaliin kentän laidalla. Tässä vedin kaks ekaa ohi (toisen tolppaan), loput kaksi sain maaliin (kolmannen yläriman kautta:D).

Seuraavaksi mentiin ns. ”ringille” jonka reunoille oli tehty monta porttia. En muista monta porttia oli, mutta ei sillä oo nyt niin väliä. Sitten syötettiin aina tötsien vierestä ja haettiin paikkaa jne. Mun osalta tää meni aika heikosti, syötöt oli mitä oli paikan haku oli mulla ihan sekavaa, ja että mua ärsytti!:D Tästä ei kuvia ole, koska äiti ei silloin ollu vielä paikalla.

Sitten alotettiin harjoitus maalien kanssa. Eli toinen maali oli kentän toisessa päässä ja toinen toisessa. Molempien maalien tolpilla oli jonkun verran pelaajia. Ite olin maalissa. Sitten kun valmentaja huusi esim 1 ja 3, toiselta maalilta lähti 1 ja toiselta 3. Toiselta maalilta lähti aina puolustajat ja toiselta hyökkääjät, jos oikein ymmärsin:D Iteltäni tää harjotus suju sekä maalivahtina että hyökkääjänä ihan hyvin. Hyökkääjänä heilutin tosin verkkoja vaan kerran, maalivahtina pallo meni musta ohi muistaakseni n. 2-4 krt.
Sitte alotettiin loppupeli. Siitä mulla ei oikeen oo sanottavaa, ehkä vähän tylsää kun se pallo ei tullu mulle kun tyyliin pari kertaa..:D Joten kuviin (ehkä vähän yksitoikkoisiin sellaisiin) saatte tällä kertaa tyytyä..:)

Ja siinä ne harkat sitte oliki. Kiva kun luit postauksen, toivottavasti saan seuraavistakin harkoista ja ensiviikon peleistä vähän monipuolisempaa kuvamateriaalia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti