tiistai 30. kesäkuuta 2015

Hiljaisuutta ja ostoksia

Morjens taas! Blogissa on taas ollut vähän hiljasempaa, koska ei oo vaan yksinkertasesti ollu mitään postattavaa. En tahdo postata aina vaan treenipostauksia koska muuten ne alkais kyllästyttämään, joten oon vähän odotellut jospa tulis jotain vähän erilaisempaa postattavaa. Käytiin tänään XXL:ssä, stadiumilla, top sportissa ja duosportissa, mutta vaan XXL:stä ja duosportista löyty tavaraa. Mutta hei, tsekataas mitä meikä osti!

Ensinnäki ostin uudet urheiluliivit. Mulla on jo kahet, yhet niket joita käytän aina, ja toiset socin vähän huonommat jotka on jotenki tosi hankala laittaa päälle. Sen takia jos toiset on pesussa, niin sitten pitää käyttää niitä huonompia, joten ostin nyt sitten uudet niket, jotka toivon mukaan osoittautuu yhtä hyviksi kuin edelliset. Värihän näissä on suorastaan herkullinen, koska mähän rakastan neonvärejä:D Hintaa näiltä löytyi tällähetkellä 24,90€, ja ostettiin nämä XXL:stä.
Seuraava ostos oli niken verkkarit/treenihousut, koska tilattiin adidakselta joukkueen kautta verkkarit eikä ne vieläkään oo tullu, joten ostettiin nää lähinnä sitä Wasa Cup -reissua ajatellen. Mut nyt mulla on verkkarit joita voin siellä Vaasassa pitää. Nää oli ainoot sopivan kokoset sieltä XXL:stä, adidaksen ja umbron verkkarit oli mulle sellasia telttoja, että ei herran jumala:D Mut hyvä että edes nää löydettiin, vaikkei adidakselta ookaan. Hintaa näillä oli 27,90€. Nämä siis myös XXL:stä.
Vika ostos on näistä mun ehdoton lemppari. Kuten ehkä jotkut teistä tietää, oon tosi tarkka siitä että mun nappikset on just eikä melkein sopivat, ja kaikenlisäksi niiden on miellytettävä mun silmää. No ne mun punakeltaset niket alko jo pikkasen puristamaan varpaista, joten nyt oli sitten hommattava uudet. Ja noi on oikeesti I.H.A.N.A.T!!! Vaikken mikään suuri Ronaldo-fani ookaan niin silti tykkään noista ihan sikana. En oikeen malta oottaa huomisia treenejä kun pääsen kokeilemaan näitä käytännössä. Tarkempi malli on siis Mercurial Victory V CR AG-R. Nää tuntuu tosi hyvälle jalassa vaikka on ihan hitusen raskaamman oloset kun noi edelliset (en oo ihan varma, pitää vähän vertailla). Huomenna pääsen testailemaan näitä, ja saatan sitten Wasa Cupin jälkeen kirjoitella vähän arvostelua näistä, koska no turnauksessa tulee käytettyä nappiksia melko kivasti. Hinta oli hiukan suolasempi kun edellisillä (100€, alennuksessa nyt siis 84,90€). Nää me ostettiin duosportista. Näihin muuten saattaa lähiaikoina tulla joku pieni lisä, mutta katotaan nyt vielä millon päästään se tekemään...;)
Ostin vielä XX:stä uuden suihkugeelin itelleni, mutta en koe tarpeelliseksi kertoa siitä sen tarkemmin koska se ei millään tavalla fudikseen liity. Seuraava postaus tulee Wasa Cupista, se on tod. näk. myday kuvina (katotaan mitä kehtaan siellä kuvata) tai sitten ihan normaali pelipostaus. Lähtö on siis jo ylihuomenna eli torstaina, koska täältä Vaasaan matkaa on viisi tuntia, joten jos lähettäis perjantaina kun pelit alkaa niin eihän kukaan jaksais pelata. Huomenna siis normaalisti treenit, haluutteko niistä postauksen? No mut hei ei muuta kun hyvää yötä koska kello on taas niin paljon:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti