keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Treenit 22.4.15 ⚽

Heipsan taas! Kirjoittelen taas iltamyöhään, mutta ei se mitään, saattepahan iltasadun luettavaksi:D Mutta siirrytään suoraan itse aiheeseen! Treenit aloitettiin tekiksen viereisellä hiekkakentällä, koska tekiksellä oli peli. Kuitenkin kun pelit loppui siirryttiin sinne. Hiekkakentältä ei valitettavasti ole kuvia, koska äiti tuli vasta kun oltiin siirrytty tekikselle.

Mutta aloitettiin perus lämpällä taas eli kenttä ympäri (hiekkakenttä on n. suurinpiirtein puolenkentän kokoinen, eli mentiin se kerran ympäri). Sitten valmentaja laittoi jonkun verran tötsiä joiden väli oli noin suurinpiirtein yksi jalanmitta. Sitten mentiin tyyliin että kaksi askelta yhteen väliin, yksi askel yhteen väliin, jne. Sitten lopuksi otettiin nopeuskisa.
Seuraavaksi otettiin ihan pieni hetki höynää ja kuten olen joskus saattanut sanoakin, mä oon siinä keskellä ihan surkee. Siksi mut vaihdettiinkin siitä melkein heti pois.
Tämän jälkeen mentiin riviin. Sitten siitä juostiin edes takaisin sellaista 3-4 metrin väliä, aina eri tyyleillä. Tässä otti jaloissa vähän koville, mutta mä en tykkää kesken kaiken luovuttamisesta varsinkaan kun on minkään sorttisesta kuntotreenistä kyse.

Sitten päästiin tekikselle. Siellä oltiin taas tätä kolme eri pistettä-systeemiä. Itse pelasin taas maalissa koko ensimmäisen osion. Eli kulmalipuista oli muodostettu ns. kolmio. Siitä sitten jotenkin mentiin seinäsyötöillä läpi ja tehtiin maali. Siinä tuntu taas kaikki menevän läpi. Oikeasti mä en tajua miten mä päästin ne läpi! Mun oikeesti täytyy varmaan luopua tosta maalivahtihaaveesta, kun en mä osaa yhtään maalissa olla... Alla muutama kuva tästä harjoitteesta sekä taas havainnollistava animaatio (muistaakseni jotkut teki tuohon vielä yhden seinän).

Seuraava rasti oli helppo. Isoon maaliin piti laukoa. Maalivahtia ei tässä treenissä ollut, joten meikäkin pääsi vetämään. Eli alanurkista ja korkeista vedoista sai kaksi pistettä ja maatapitkin sai yhden. Meikäläinen taisi saada n. 15 pistettä. Tästäkään harjoituksesta ei kuvia ole koska tuolla ei oikein ollut paikkaa mistä saisi hyviä kuvia.

Sitten vielä kolmanteen rastiin. Tässä aluksi yksi toinen meidän ryhmäläisistä meni maaliin, joten mä sain hetken olla harjoittelemassa kenttäpelaamista. Eli perustreeni, kolme hyökkääjää kaksi pakkia, itse pelasin koko ajan pakkina. Pakkina pelaamisestani ei taida kuvia olla, mutta kun menin jossain vaiheessa takaisin maaliin niin siitä on, ja alla pari kuvaa siitä:)

Loppupelissä pelasin n. puolet maalissa, jolloin sinne ei oikeastaan yhtäkään tilannetta tullut. Sitten kun vaihdoin hyökkääjän kanssa paikkaa niin hyökkäykseen ei tullut oikeastaan kun yksi hyvä tilanne, joka sekin meni hukkaan kun en ehtinyt palloon. Eli vähän tällästä tylsää se oli (taino eihän fudis oo ikinä tylsää!), mutta katotaan nyt kummassa pelissä lauantaina pelaan (todennäköisesti JäPSiä vastaan).
Ja lopuksi pieni hauska kuvapläjäys tänne loppuun, kun näitä kuvia oli tälläkertaa vähän nihkeästi. Mutta kiitos jos jaksoitte lukea, ensi postaus tulee varmasti joko lauantaina tai sunnuntaina, katsotaan kummasta on enemmän kuvamatskua ja millaiset postaukset treeneistä ja pelistä saan aikaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti