lauantai 6. joulukuuta 2014

Joulukalenteri #5: MyDay & JäPS - JoKi 6.12 ⚽

Heräsin aamulla kahdeksalta. Tämän jälkeen menin syömään aamupalaa. Söin kaurajunttaa sekä yhden viilin. Sitten llähdinkin pikkuhiljaa valmistautumaan peliin. Eli laitoin varusteet päälle, pelishortsit ja -paidan. Sitten täytin vesipullon, otin kaapista evokea. Tämän jälkeen laitoin hiukset, tällä kertaa ihan vaan ponnarille. Puoli kymmeneltä olin laittamassa nappiksia jalkaan, ja auto lähti n. 25 vaille. Emme lähteneet suoraan pelipaikalle, vaan menimme teboilin kautta, koska sieltä oli yhteilähtö. Lähdettiin noin 15 vaille. Ajoimme Järvenpäähän n. 20 min, ja olimme pelipaikalla 15 yli 11 pelivarusteet päällä. Tosin tässä vaiheessa kaikilla oli vielä takit päällä, koska ulkona satoi todella paljon räntää. Kenttä oli aivan kamalassa kunnossa peliä ajatellen, täynnä märkää, inhottavaa räntää. Hetken siihen sai totutella, mutta siihen tottui sitten kun siinä oltiin kävelty / juostu, eikä se ollt enää niin pahassa kunnossa. No, otettiin normaalit alkulämpät, ensin pallottomat ja sitten pallolliset. Sen jälkeen mentiinkin jo vaihtoaitioon. Meikäläinen aloitti aloituskokoonpanossa, vasempana kärkenä.

JäPS - JoKi (3-4)


Peli alkoi meidän joukkueen aloituksella. Muistaakseni syötin ensimmäisen syötön. Tämän jälkeen lähdin heti nousemaan, ja palloa pelattiin aika alas. Kuitenkin lähestulkoon heti pallo tuli pitkänä ylös, ja pääsin palloon kiinni. sain pallon haltuun ja vastustaja tuli tietysti hyvin päälle. Vastustaja saikin sitten pienen taistelun jälkeen pallon. Sain sen kuitenkin lähestulkoon heti takaisin. Mielestäni jo pelin alussa menin hyvin kiinni, ja sainkin palloa hyvin pois. Eli mulla oli jo heti pelin alussa vauhti päällä eikä keli haitannut _juuri_ lainkaan. Menikö edes viittä minuuttia kun olin jo ekan kerran kentän pintaa tutkimassa. Arvaatte varmaan miten ihanaa tuohon loskaan oli kaatua... Maaleista en muista juuri mitään. Muistan vaan ketkä teki maalit. Pelasin ekalla puoiajalla vielä oikeanakin kärkenä.

Toisella puoliajalla aloitin vaihdosta.

Kun menin toisella puoliajalla kentälle, olin muistaakseni oikea kärki. Tässä vaiheessa mun peli alkoi tökkimään. Menetin palloja helpoista paikoista, syötöt jäi ihan puolitiehen, ja paikanhaku ei enää multa onnistunut. Vaikka yritin hakea paikkaa, joku tuli aina katkomaan mulle tarkoitetut syötöt. Taas pääsin tutkiskelemaan kentän pintaa, useaankin otteeseen. Kun toisesta puoliajasta oli jäljellä n. 15-0 minuuttia, pääsin pariinkin vetopaikkaan. Näihin pääsin kun olin vasen kärki. Ensimmäinen jäi harmittamaan mua ihan sikana. Pääsin vetämään, mutta maalivahdilta lipes pallo käsistä niin, että se lähti vierimään maalia kohti. Ja mitä kävikään!? Pallo pysähtyi parin sentin päähän maaliviivasta! Loskaa oli niin paljon, että se hidasti pallon kulkua paljon. Jos tuota loskaa ei olisi ollut, niin maali siitä olis aika varmasti tullut. Toisen vetopaikan sain sivurajaheitosta, mutta se meni vähintään 5 metriä ohi maalista. Arvatkaa ärsyttääkö?

Pelin jälkeen keräsin vaan nopeasti kamat kasaan ja autolle. Lähdettiin sitten ajelemaan kotia päin. Autossa oli pakko ottaa nappikset pois, niin jäässä mun varpaat oli. Haettiin matkalla vielä mummi meille. Kotiin päästyäni pistin heti kaikki märät / likaiset varusteet kuivumaan telineelle, ja vaihdoin aamutakin. Nyt kirjoitan tätä postausta. Loppuillan ajattelin katsoa Amazing Racea, syödä ja vaan olla ja köllöttää sohvalla, ja ehkä olla vähän koneellakin. Hyvää illanjatkoa ja yötä kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti