keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Treenit 12.11.14 ⚽

Moi! Kerron tässä postauksessa tarkemmin tämän päivän treeneistä.

Alkuun oltiin sellaista että oli neljä tötsää (muodostivat neliön) , ja sitten mentiin vierekkäisille tötsille niin, että "jonossa" oli aina kaksi pelaajaa. Sitten juostiin vastapäätä oleva tötsä kiertäen ristiin vierekkäiselle tötsälle, siitä suoraan ja taas ristiin alkuperäiselle paikalle. Alla oleva kuva selventää. En oikein osaa nimittäin selittää tuota.
Eli tuommoinen kuvio oli kyseessä. Sitten tuota mentiin eri tyyleillä, esim. ristiaskelilla, sivulaukalla, normaalisti, spurtilla jne. Pallojen kanssa mentiin mm. jalkapohjilla sivuttain, jalkapohjilla takaperin, jalkapohjilla etuperin, spurtilla jne. Mielestäni tämä harjoitus meni hyvin, ja menin ihan suhteellisen nopeasti. Kuitenkin joissain kohdissa jäin vähän tientukkeeksi, joten tuota pitää vielä harjoitella. Pysyin kuitenkin tasapainossa enkä kaatunut kertaakaan (:D jeijj!).

Seuraava harjoitus oli sellainen, että jaettiin kolmeen joukkueeseen. Oli liivittömät, pinkit ja vihreät. Itse kuuluin liivittömiin. Kaksi ryhmää oli vastakkain "rivissä" (ei siis sellaisessa tarkassa rivissä vaan vierekkäin, alla oleva kuva selventää) ja yksi joukkue näiden kahden joukkueen välissä. Välissä olevan joukkueen oli tarkoitus yrittää katkaista kahden muun joukkueen väliset syötöt. Yksi pelaaja sai myös muistaakseni olla ottamassa palloa pois jaloista tai katkomassa joukkueen sisäisiä syöttöjä. Alla kuva siitä miten homma toimi.

Eli tuossa tuo idea oli juurikin tuo ristiinsyöttely. Ensin pelaaja C syöttää pelaajalle M, ja pelaajat H ja I yrittävät katkaista syöttöä. Se ei kuitenkaan onnistu ja pallo siirtyy pelaajalle M. Pelaaja M ei näe vapaata syöttöpaikkaa vastakkaisella puolella, johon voisi pelata joten syöttää turvallisesti vieressä olevalle pelaajalle (L). Pelaaja L näkee syöttöpaikan vastakkaiselle puolelle auenneen, jolloin hän syöttää pelaajalle A. Tällöin F ja G yrittävät katkaista syötön mutta epäonnistuvat jolloin pallo menee pelaajalle A. A päättää jatkaa suoraan eteenpäin ja syöttää samantien pelaajalle N, ja G ja H joutuvat töihin. N päättää syöttää pelaajalle E, koska näkee täällä vapaata tilaa. Tällöin I ja J joutuvat hommiin. E ei näe vapaata syöttötilaa vastakkaiselle joukkueelle, joten päättää syöttää viereiselle kaverille. Tällainen olisi ihanteellinen syöttökuvio, (ei tietenkään juuri näin mutta tähän tyyliin) jolloin palloa on suhteellisen hankala saada pois. Sain kehuja hyvistä syötöistäni. Aina kun syötti jotain keskellä olevaa pelaajaa "päin", joutui tekemään yhden miesten punnerruksen. Kerran jouduin minäkin punnertamaan.

Tämän jälkeen alettiin pelaamaan. Pelasin koko ajan kärjessä (yllätys yllätys) ja pelasin myöskin poikkeuksellisen ylhäällä. Aluksi pelattiin todella pienellä kentällä, mutta sitten suurennettiin kenttä niin että se oli aivan normaali pelikenttä, eli se millä pelataan yleensä pelitkin. Mielestäni pelissäni ei hirveästi mitään erikoisen hyvää ollut, mutta en nyt mene sanomaan että se huonoakaan olisi ollut. Aika keskiverto suoritus, pari onnistumista ja pari epäonnistumista, eli sanoisin että ihan ok mun mielestä:) Itse ehkä pelistäni nostaisin esille pari onnistunutta harhautusta, ne kun ei multa läheskään aina onnistu. Miinuksena (suurena sellaisena) huono paikanhakuni, jäin aika paljon sinne keskelle "odottamaan palloa" vaikka olisin voinut hakea enemmän laitoihin. Kuitenkin aika tasainen suoritus mielestäni tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti