sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isät vs tyttäret-ottelu 9.11.14 ⚽

Ensinnäkin, hyvää isänpäivää kaikille! Meillä juhlistettiin tänään isänpäivää poikkeuksellisen hyvällä aamiaisella ja isänpäivälahjalla (tietty!). Kuitenkin päivään sisältyi paljon jännittävämpikin kohta!:)

Pelattiin nimittäin isät vs tyttäret-ottelu isänpäivän kunniaksi joukkueen kanssa. Meidän tyttöjen joukkoja oli niin paljon (koska peli oli tosiaan 02-03 eli niin -02 kuin -03 osallistuivat) että jouduttiin jakautumaan kahteen joukkueeseen, -02 ja -03 erikseen. Osa -02 pelasi myöskin -03 joukkueessa koska -03 ei ollut tarpeeksi. Isät pelasi kaikki koko ajan (lukuunottamatta vaihtoja).

Ensin -02 saivat aloittaa, ja me pelattiin 15 minuuttia. Sitten oli -03 vuoro, ja hekin pelasivat taas 15 minuuttia. Molemmat joukkueet saivat pelata puoli tuntia. Meikäläinen pelasi muuten koko ajan, mutta olin klo 15.53-15.55 vaihdossa. Kuitenkin palasin kentälle sitten enkä enää vaihtoon joutunut. Eli mulle peliaikaa kertyi 28 minuuttia.

Pelasin koko ajan (lukuunottamatta kahta minuuttia vaihtoni jälkeen, jolloin olin hetken pakki) keskikenttää ja kärkeä, suurimmaksi osaksi kärkeä kuitenkin. Mielestäni menin hyvin tilanteisiin ja prässäsin hyvin, josta sainkin valmentajalta kehuja. Loppujen lopuksi tulos oli 3-3.

Lopuksi otettiin vielä rankkarikisa. Se päättyi 9-9. Meikäläinen oli viimeinen vetäjä jolloin paineetolivat ääärimmäisen pienet... :D Tämän jälkeen oli vielä tarjolla pullia, kahvia ja jotain muuta, en muista enää edes mitä!:D

2 kommenttia:

 1. Hei, ulkoasusi on parempi, kuin viimeksi, mutta kiinnitä huomiota tekstin asetteluun :) Voin myös kertoa, että blogin mainostelu muiden blogeissa on naurettavaa, millä perusteella koiria harrastavaa kiinnostaisi jalkapallo (olen toki joskus junnuna harrastanut itsekin). Etsi vaikka vastaavia blogeja ja linkitä sinne. Mutta tulehan nyt toki minunkin blogiini tutustumaan ;)

  P.S. Vinkkinä, ota sanavahvistus pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Juu, kirjoitan ihan juuri postauksen tämän päivän treeneistä niin yritän korjata tuota:) No vastaavia blogeja ei oikein ole, joten sellaisia on hankala löytää. Myönnän kuitenkin, että ehkä tuo oli vähän hätäinen ratkaisu. Ja tuohon sanavahvistukseen, en edes tajunnut että e on päällä joten otan en heti pois, itsekin inhoon sitä!:D Ja kyllä, olen jo tutustunut ja seurailen sitä silloin tällöin!:)

   Poista