lauantai 8. marraskuuta 2014

Ensimmäiset sisätreenit 7.11.14 ⚽

Moi! Eilen tuli käytyä meikäläisen ekat sisätreenit, ja tässä vähän tarkempaa infoa treeneistä yleensä ja harjoitteista tietysti.

Treenit pidettiin yläkoululla. Siellä oli ihan futsal-maalit, joihin sitten alkuun vedeltiin (ennen varsinaisten treenien alkua) ja lopuksi pelattiin. Aloitettiin ihan sillä että oli vastakkaisia tötsiä n. 3 kappaletta, ja niiden väli oli noin 10 m. Aloitettiin sukkulaviesti seuraavanlaisesti:


Ilman palloja:

1. normaalilla hölkällä
2. takaperin
3. ristiaskelilla
4. spurtti

Pallojen kanssa:

1. normi kuljetus-syöttö
2. spurtti
3. jalkapohjilla sivuttain
4. jalkapohjilla takaperin

Sitten alettiin pelata futsalia. Hävittiin peli jotain 5-2 muistaakseni ja meidän tiimin nimi oli FC Porkkanat. Periaatteessa tehtiin muistaakseni kolme omaria. Ensin meikäläinen teki omiin 1-0. Yritin kulmasta törkätä palloa sivurajasta yli, mutta menikin sitten vahingossa maaliin koska kosketus oli huono. Kuitenkin sen jälkeen meidän tiimi pääsi iskemään 1-1. Sitten tulikin "maalivahdin omari", jota nyt ei periaatteessa voi omariksi laskea. Eli yritti torjua mutta läpi meni kuitenkin. Sitten meikä pääsi korvaamaan omarin, nimittäin iskin 2-2 tasoitusmaalin. Siitä eteenpäin niitä maaleja sitten alkoi vaststajalle tulla, en niistä sen tarkemmin muista. Vedin monta kertaa ohi, ja joskus meikäläisen syötöt meni jollekin vastakkaisen tiimin pelaajalle. Niitä kuitenkin sattuu, ja suurin osa syötöistäni meni sinne minne pitikin.

 

Tiiviste:

 

Kosketusta pitää harjoitella ja pallon poisottoa, jotta tuollaisia omareita ei tulisi, varsinkaan oikeissa peleissä. Vetojen tarkkuutta pitää vielä vähän hioa, ei paljoa. Syöttöjen tarkkuus oli kuitenkin suhteellisen hyvä mutta ahtaita tilanteita pitää vielä harjoitella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti